Tuesday, May 22, 2018

KURUNG ROSE






✅ MATERIAL KAIN COMO CREPE
Material dari jenis como crepe yang lembut dah tidak panas membuatkan ianya selesa digayakan dan bergerak! ☺
.
✅ 3 COLOUR YANG GOJES
Warna Salmon Pink, Maroon dan Sky Blue ni mmg cantik sangat! Kalau pakai time raya nnti, confirm sedara jeles ~hihi~
.
✅ SAIZ S/M/L/XL
4 jenis saiz yang available utk Kurung Moden Rose ni. Boleh laa pakai satu family nanti, nampk sedondon je adik beradik ~kan??
.
✅ POTONGAN BAJU DAN KAIN
Ada zip di bahagian hadapan baju dan dart di bahagian belakang baju. Memang amat mudah untuk menyusukan baby. Buka zip jer terus suap. Potongan kain “A” shape.
.
✅ JAHITAN YANG KEMAS
Jahitan Kurung Moden Rose ni mmg kemas. Tak de nampak kain berkedut kat bhg jahitan tu.

Harga : RM129sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...