Tuesday, May 22, 2018

KURUNG DAHLIA






✅ MATERIAL KAIN COMO CREPE
Menggunakan material Como crepe yang sangat flowy dan cantik. Material ni bagi effect look sweety pada kurung moden ni sebab material ni tidak terlalu berat dan tidak terlalu plain, ada unsur2 kemewahan di situ (tak riak tau!!!). ☺
.
✅ 3 COLOUR YANG GOJES
Ada 3 pilihan colour yang sangat cantik dan awesome (Dark Purple, Mint Green & Dusty Pink). Semua niiiii colour favourite. Hiiiiiii… confirm tak tidur malam fikir nak grab colour yg mana!
.
✅ SAIZ S/M/L/XL
4 jenis saiz yang available utk Kurung Moden Dahlia ni. Boleh laa pakai satu family nanti, nampk sedondon je adik beradik ~kan??
.
✅ POTONGAN BAJU DAN KAIN
Kurung Moden ni ada zip yang tersorok di bahagian hadapan, soo kalau momies nak bagi brestfeeding memang sesuai sgt. Seeee #KurungDahlia ni memudahkan korang kan? Tunggu apa lagi? Cepat2 beli yaaa.Potongan kain “A” shape.
.
✅ LESS IRONING
Selain tu, material ni sangat mudah di uruskan sebab tak payah beriya sangat nak iron. 5 minit pun dah cukup untuk iron Kurung Dahlia ni

Harga : RM139sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...