Wednesday, May 30, 2018

KURTA ADAM











MENGGUNAKAN EKSKLUSIF ITALIAN COOLING COTTON YG DIIMPORT KHAS DARI LUAR NEGARA
.
KURTA ADAM menggunakan “ Eksklusif Italian Cooling Cotton” yg diimport khas dari luar negara. Fabric ni antara KEUNIKAN utama yg dibawa oleh brand MA EXCLUSIVE yg mampu memberi effect “ mewah “, “nyaman” dan paling best “tak mudah renyuk tapi senang iron”. Suka tak? Suka tak?
.
.
REKAAN SMART CASUAL WEAR
.
Terserlah keunikan uols berbanding orang lain bila memakai KURTA ADAM yang berkonsepkan SMART CASUAL WEAR ni. 2 in 1 bro! tangan baju tu boleh jugak dipakai dengan style 3 QUARTER. Tak der lah nampak formal sepanjang masa. Specialnya KURTA ADAM ni, tak perlu limit untuk raya shj bro! Boleh match kan jer kurta dengan apa2 suasana.
.
.
KOLAR BAJU YANG LEBIH SANTAI
.
Rekaan kolar KURTA ADAM berbentuk cekak musang. Tapi yang paling “RARE” tu, kolarnya tak terlalu tinggi dan “bebas butang” dibahagian leher. Memang rasa selesa giler. Tak adalah rasa tercekik jer leher tu nanti. “ Wow. Ni lah yang saya tercari2 selama ni”.
.
.
CUTTING YG SELESA BUKAN UNTUK ABANG SADO JER
.
KURTA ADAM kalini menekankan elemen cutting yang sangat selesa dibantu dengan fabric unik dan sedikit flekskibel. Jadi yang sado ker tak sado ker boleh pakai dengan lebih confiident. Belahan kiri dan kanan baju tu juga membantu uols untuk memudahkan pergerakan badan tau!
.
.
BUTANG READY MADE SEPENUHNYA
.
Butang KURTA ADAM dah dijahit sepenuhnya. No more butang “baju melayu” nak kena cari pagi2 raya utk dipakai dengan kurta. Semuanya dah COMPLETE! Senang kan?
.
.
POCKET DISEBELAH KIRI.
.
Sebabkan kaum adam ni suka benda yg memudahkan, KURTA ADAM dah ada siap pocket disebelah kiri. Boleh la nak letak I phone ker, sampul duit raya ker, Class kan?
.
.
SULAMAN EMAS LOGO MA EXCLUSIVE
.
KURTA ADAM ada logo yg disulam tau. Bukannya tampal2! Memang nampak “high class”. Sesuailah dengan jahian kurta yg kemas. Confirm bila pakai KURTA ADAM nanti aka nada yang tanyaa “ Kurtani awak beli dekat butik mana eh?”

Harga : RM99sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...