Wednesday, May 30, 2018

JUBAH HAWA SYARIE












PROMOSI RAYA 2018

REKAAN JUBAH EKSKLUSIF YANG PATUH SYARIE
.
Jubah Hawa Syarie ni merupakan rekaan EKSKLUSIF JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang “wow” dan menutup aurat mcm ni. Yang mmg best giler tu, rekaan kali ni memang MAGIC! Iye la, kalau nak nampak effect kurus jgn lupa tutup rapat lapisan luar yg berfungsi ala cardigan tu. Kalau nak ala2 princess kembang setaman pulak , bukak jer butang lapisan luar cardigan tu. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan Jubah Hawa Syarie raya ni.
.
.
FREE SHAWL LABUH YG BERNILAI RM 69
.
Iye.. Tak percaya? Shawl labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.
.
.
DIHIASI DENGAN BATU “DIAMOND SILVER” SEBAGAI AKSESORI MEWAH
.
Yes, Jubah Hawa Syari dihiasi dengan batu “Diamond Silver” sebagai aksesori mewah yang menambahkan lagi seri untuk rekaan jubah yang eksklusif ni. Bukan tu jer, setiap pembelian jugak diberi extra batu “diamond silver” ni secara PERCUMA tau.
.
.
MATERIAL YANG BEST DIIMPORT KHAS DARIPADA OVERSEA
.
Jubah Hawa Syarie ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Eh tak panas ke? Of coz lah tak! Walaupun mempunyai 3 lapisan, keunikan material ni membuatkan si pemakai akan rasa sgt selesa dgn bantuan “ice cool” lining walaupun dipakai seharian tau. Tak percaya? Cuba lah…
.
.
LABEL TAG EKSKLUSIF JW’S DIBAHAGIAN TANGAN
.
Suka lah tu! Jubah Hawa Syari edisi limited edition ni siap dengan label tag eksklusif dibahagian tangan kiri dan kanan. Label eksklusif ni melambangkan signature original daripada “Jelita Wardrobe’ tau.
.
.
9 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA
.
Ini paling best! Ada 9 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap. 9 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK SYAWAL TAHUN 2018 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila”
.
.
BF & WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada & ditangan itu wajib untuk setiap rekaan Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu. Untuk mommies pun walaupun bergaya dipagi raya tak jadi halangan dengan Jubah Hawa Syari ni! Jubah ni jugak mesra bf tau.

✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
✅ FREE SHAWL LABUH YG EKSKLUSIF
✅ EXTRA BATU  “DIAMOND SILVER”

HARGA  NORMAL
RM 259SM / SS

PROMOSI
Harga : RM199sm /ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...