Thursday, May 17, 2018

DOLLY NEYLA KURUNG







Sekarang masing2 dah stat cari baju raya kan..soo dah ada tema ke belum..ermm dengar kata ramai yang cari baju ala ala cute miut betul tak ala ala manja gituu

Raya ni selalunya pasti ramai yang cari baju in trend kan?cari baju yang paling cantik dan yang paling penting cari baju yang paling selesa dipakai sepanjang hari

Mesti ada ramai juga yang cari baju simple cantik mata memandang..kualiti meterial yang best..

sebab utama kenapa korang semua mesti dapatkan baju2 keluaran kami ni mai baca nahh

. Cutting yang simple masih menjaga aurat sistur2 semua tidak terlalu ketat
. Meterial yang berkualiti tinggi setaraf dengan butik2 jenama di malaysia (ROYAL KING)
. MINIMUM IRON..haa yang ni part paling best tak perlu makan masa yang lama nok gosok baju pagi2 raya pun boleh gosok lagi jimat masa dan tenaga

Uihh dah banyak kak sya share ni tak korang nak fikir lagi kott..cepat tau sebab kali ni stock sangat2 limited

Harga : RM100sm / RM105ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...