Friday, April 6, 2018

TYARA PESONA BLOUSE









V-SHAPE DI BAHAGIAN TANGAN
.
Rekaan ni mempunyai “v-shape style” dibahagian tangan yg lebih eksklusif, lebih rare & lebih konfiden. Rasa mcm pakai handsock pun ada uols. Boleh cover “kekurangan” dibahagian tangan dengan Tyara Pesona Blouse!
REKAAN BERKONSEPKAN TURKEY
.
Yeah! Konsep rekaan ni diinsipirasikan daripada TURKEY. Sebab tu, ada lapisan 2 layer di bahagian depan baju. Kalau uols selak kan sikit di bahagian dalam, ada sikit belahan utk memudahkan pergerakan tau. Tp jgn risau, belahan tu dah tertutup utk buatkan uols rasa lebih selesa dan lebih yakin berfesyen gaya muslimah! Memang rare kan design ni?
POCKET KIRI DAN KANAN
.
Pocket serbaguna kiri dan kanan pun ada! Complete utk uols yg sukakan blouse yg selesa dan multi-purposed ni.
LABEL TAG EKSKLUSIF JW’S DIBAHAGIAN TANGAN
.
Suka lah tu! Blouse edisi limited edition ni siap dengan label tag eksklusif dibahagian tangan sebelah kanan. Label ni melambangkan signature original daripada “Jelita Wardrobe” tau.
6 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
.
Tyara Pesona blouse ada 6 pilihan warna yang mampu memberikan aura professional, santai dan jugak elegant. Bukan takat tu ajer, warna2 kali ni mampu bg effect ‘slim” tau uols.
PILIHAN SAIZ S TO 5XL
.
8 pilihan saiz. Daripada sekecik cili padi sehingga lah ke 5XL. Boleh ajak 1 family bergaya dengan Pesona Tyara. Jgn lupa hadiahkan 1 jugak utk emak. Hihi..
BF & WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada & ditangan itu wajib. Senang uols nak berwudhu. Utk mommies, uols pn sng nk susu kan baby walaupun cantek giler bergaya dgn Tyara Pesona.
MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
.
Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “iron minima”.

Harga : RM79sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...