Saturday, April 21, 2018

KURUNG MELATI








✅ MATERIAL KAIN COTTON 
Kak Yan guna Cotton ni sebab kain dia sangat selesa & tak panas. Kalau berpeluh, kainnya menyerap tapi tak melekat pada badan. Best tau Kurung Melati ni. ☺
.
✅ 5 COLOUR YANG GOJES
Warna Dark Blue, Dark Grey, Olive Green, Dusty Pink & Magenta ni mmg cantik sangat! Kalau pakai time raya nnti, confirm sedara jeles ~hihi~
.
✅ SAIZ S/M/L/XL
4 jenis saiz yang available utk kurung Melati ni. Boleh laa pakai satu family nanti, nampk sedondon je adik beradik pakai Kurung Melati ~kan??
.
✅ WUDHUK FRIENDLY
Loose dan lebar di bhg lengan baju. Selain utk senangkan ambil wudhuk, bole juga time nak membasuh pinggan tu terus selak sampai ke lengan. Tak kotor2 dah baju lepas tu.
.
✅ JAHITAN YANG KEMAS
Jahitan Kurung Melati ni mmg kemas. Boleh tgk kualiti kat semua gambar Amigo Collection. Tak de nampak kain berkedut kat bhg jahitan tu.
.
Harga : RM135sm / RM140ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...