Saturday, April 21, 2018

KURUNG HAYATI MOM AND KIDS










(+) MATERIAL ROYAL COMOCREPE YANG BERKUALITI TINGGI,
Berat jatuh cantik je bila pakai tidak mudah renyuk plak tu, seharian pakai pun nampa kemas aje tau..!
.
(+) PENAMBAHAN AKSESORI BATU GLASS ELEMENT,
Bila pakai ngerlip2 gitu.. pasti anak2 nampak sangat gojes di pagi syawal 2018 ni
.
(+) DESIGN YG SANGAT MENARIK, Sesuai utk semua peringkat umur,utk para ibu pregnant pun still boleh bergaya tau.. nenek2, mak2, kakak2, adik2 pasti lagi comel. Yg tua nmpak lagi muda, yg muda nmpak makin muda.. fuh!
.
(+) WHUDUK FRIENDLY , Ade zip sorok di bahagian lengan, buka je zip terus boleh amik whuduk.. senang kan
.
(+) BREASTFEED FRIENDLY , Ade zip sorok di bahagian dada, utk akak2 yang nak menyusukan anak2 kesanyangan di mana sahaja.. baguskan
.
(+) SAIZ AVAILABLE S HINGGA XXL, So akak2 boleh la pilih mengikut bentuk saiz badan masing2..
.
(+) SESUAI DI PAKAI UTK SEMUA MAJLIS, Hakak2 nak pergi open house ke pergi kenduri kendara ke semua boleh tau...
❤️Sesuai untuk preggy mommy

MOMS
Harga : RM160sm / RM165ss
*Free pos

KIDS
Harga : RM100sm / RM105ss
*Free pos

C0MBO
Harga : RM240sm / RM250ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...