Sunday, April 22, 2018

KURUNG CIK REBEN







☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja..
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung Cik Reben tanpa risau. Kain cutting Mermaid yg berzip dibelakang lebih meyakinkan si pemakai..
.
☑️ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali..
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Zip dibahagian tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Singsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE SS - XL
Terdapat size dari SS - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan

Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...