Wednesday, April 4, 2018

KEBAYA PERPLUM IRIS







WOWWW! NEW DESIGN ARRIVALS CANTIK SANGAT BAJU NI, NAMPAK BERALUN ALUN BILA MELANGKAH

"KEBAYA PERPLUM IRIS ni bukan saja cantik tau bahkan boleh nampak effect kurus tinggi, patern yg beralun di bahagian baju buat pemakai nampak lebih tinggi.

Nak tau lagi apa yang istimewanya kebaya perplum iris ni..

available saiz XS to XXL
cutting yang terletak dan selesa dipakai
material como crepe gred paling baik, lembut dan sejuk dipakai
material ni memang jenis yang senang iron, sesuai untuk yang sentiasa nak cepat ke mana mana
ada zip di bahagian dada, sesuai untuk mommy breasfeeding n whuduk friendly
cutting slim kat bahagian lengan, sedap dipakai dan nampak lebih kemas terletak

✔️ Tidak Jarang
✔️ Tidak Kecut
✔️ Tidak Mudah Renyuk
✔️ Tidak Berbulu selepas dibasuh
✔️ Boleh dipakai dengan aksesori seperti rantai labuh, pearl, atau brooch dokoh
✔️ Boleh Match dengan tudung bercorak, pasti penampilan sis lebih berseri dari biasa
✔️ Cutting baju yang loose dan selesa dipakai
✔️ Kain Mermaid Cut yang memudahkan pergerakan, senang nak duduk atau melangkah
✔️ Material super como crepe yang dijamin tiptop kualitinya, kain yang lembut, berat dan terletak elok dibadan.

Yang paling BEST, harga perplum iris sangat mampu milik 
Jgn lupa, jom sesama SHARE & TAG kngkwn2 sedara dik beradik skali. Boleh cantik sesama. Tak best la kan kalau cntik sorg2 je. Bila tengok org lain pn cantik sekali kan best☺️
Jangan risau postage opie payung ok..
 1st Come 1st Serve.
 No Booking ! With Full Payment
 Proceed Order 3 Days
.
Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
STOK TERHAD YE襤襤
Happy shopping

Harga : RM115sm / RM120ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...