Saturday, April 14, 2018

JUBAH AFEEYA






KEISTIMEWAAN JUBAH AFEEYA

✔️ MATERIAL WOLLY CREPE. Berat jatuh cantik jee, tidak melekap dibadan, tidak panas & flowy, kain lembut konfem uolss suka pakai. Best sangat , sekali pakai taknak tukar dah.

✔️ WUDHUK FRIENDLY. Ada zip tersorok kat bahagian hujung lengan. Korang jangan risau kalau pakai baju ni bila nak keluar sebab memudahkan time korang nak amik wudhu nanti. Just bukak je zip tak buang masa pun.  Simple kan ?

✔️ DESIGN YANG MENARIK . Ada layer dekat bahagian dada. Menampakkan kelainan pada uolss yang suka memakai jubah.

✔️ TERDAPAT 4 WARNA . Tak kedip2 mata memandang warna2 yang anggun ni. GREEN WASABI , BRONZE , ORANGE dan DARK BLUE. Kalau rambang mata grab ajek sume warna. Hehehe
.
✔️ SIZE XS , S , M , L & XL . Akak2 yang berbadan tecik ke bambam ke sume boleh pakai Jubah Afeeya ni.

Harga : RM160sm / RM165ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...