ISABELLE 4.0

April 03, 2018 Noor Akma 0 Comments








JANGAN LEPASKAN PELUANG untuk dapatkan ISABELLE4.0 dengan warna super ohsem. Sesiapa yang terlepas Isabelle 1, 2, dan 3... Haaa kali ni kami bawakan pada koram Isabelle 4.0 dengan 6 Warna Baru yang pasti membuat korang tampil lebih bergaya.
.
=======================
APA KELEBIHAN ISABELLE 4.0?
=======================.
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan Peplum Moden yang menutup punggung dan tak boring di pakai berulang kali. Baju kurung yang direka memberi aura KURUS & SANGAT MENAWAN bila dipakai!
.
☑️ FLEKSIBLE
Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja.. Nak jadikan sebagai pakaian harian pun boleh tau!
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Prince Cotton yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
Yang pasti ketiak kita kekal wangi sepanjang hari.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Menggunakan hidden zip untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Buka zip je terus ambil wuduk.. Mudah kan. hehe.
.
☑️ SIZE XS - L
Terdapat size dari XS - L untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
Harga : RM150sm / RM155ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...