Tuesday, April 3, 2018

ISABELLE 4.0








JANGAN LEPASKAN PELUANG untuk dapatkan ISABELLE4.0 dengan warna super ohsem. Sesiapa yang terlepas Isabelle 1, 2, dan 3... Haaa kali ni kami bawakan pada koram Isabelle 4.0 dengan 6 Warna Baru yang pasti membuat korang tampil lebih bergaya.
.
=======================
APA KELEBIHAN ISABELLE 4.0?
=======================.
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan Peplum Moden yang menutup punggung dan tak boring di pakai berulang kali. Baju kurung yang direka memberi aura KURUS & SANGAT MENAWAN bila dipakai!
.
☑️ FLEKSIBLE
Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja.. Nak jadikan sebagai pakaian harian pun boleh tau!
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Prince Cotton yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
Yang pasti ketiak kita kekal wangi sepanjang hari.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Menggunakan hidden zip untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Buka zip je terus ambil wuduk.. Mudah kan. hehe.
.
☑️ SIZE XS - L
Terdapat size dari XS - L untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
Harga : RM150sm / RM155ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...