Thursday, April 26, 2018

AURORA BLOUSE







✔️ ADA POKET- Senang la nnti uollsss nk ltk barang..kunci kereta, kunci rumah, segala mcm kunci ltk je kt poket tu x kn hilang punya..duit dan fon pon boleh je nk ltk..
.
✔️ MATERIAL ROYAL SILK -serius cakap material royal silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔️ WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga menaikkan lagi seri blouse..
.
✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'cuff hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse aurora ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔️ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse aurora tu labuh menutupi punggung..
.
✔️ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..
.
✔️ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
✔️ ADA BATU SWORWASKI DI BAHAGIAN BUNGA-haaa yg ni kami ada uollss..kami tlh menaikkan seri blouse aurora dgn meletakkan batu sworwaski di bahagian bunga supaya uollss boleh jadi lip lap giteww.

Harga : RM69sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...