Thursday, April 26, 2018

ATHEA EXCLUSIVE








KENAPA KOLEKSI ATHEA EXCLUSIVE RAYA NI MUST HAVE ??
================================================
✔️ ATHEA EXCLUSIVE RAYA dari #koleksirayaof2018 ni direka KHUSUS untuk #koleksirayaof2018 . saje kami besarkan perkataan tu supaya korang tau betapa kami mementingkn korang2 semua dlm hati kami..cewah dan yg semestinya ia akan mencetuskan satu fenomena baru dlm industri sama juga seperti koleksi-koleksi yang terdahulu .. jadi apa lagi ?? jgn lupa grab seawalnya sebelum kehabisan saiz dan warna kesukaan anda ! 

✔️ MATERIAL. No doubt  , kami hanya menggunakan fabric yang terbaik dari yang terbaik untuk koleksi kami. Menggunakan  SANTANA ITALIAN CREPE yg diambil khusus dari Jakel bagi memastikan kepuasan anda terjamin. kami memberikan jaminan terhadap material & jahitan yang digunakan untuk #atheaexclusiveraya .. sebab apa kami cakap camtu? kerana insyaAllah fabric digunakan adalah antara yg berkualiti dari Jakel dan production di kilang kami sendiri dan di-QS sebelum dihantarkan kepada anda. 

✔️BF FRIENDLY TOP & WUDHU FRIENDLY adalah perkara utama yg dititikberat utk semua koleksi kami. Jadi pada mommy yg nk BF baby, anda dah xde alasan untuk kelihatan cantik lagi . Ini juga sebagai tanda betapa kami sayangkan anda dan inginkn anda serta baby anda sentiasa dlm keadaan yg selesa walaupun didalam keadaan yang formal . Dan xde alasan juga untuk tidak menjaga ibadat walaupun kelihatan cantik sentiasa 

✔️HIASAN BUNGA 3D SERTA LACE PADA LENGAN BLOUSE yang menaikkan seri busana ini serta menyerlahkan keanggunan dan keayuan si pemakai. Tampak santai namun kekal pada standard yang exclusive  .

✔️SKIRT POTONGAN PAYUNG serta bertingkat yang dihiaskan dengan elemen horse hair yang mewujudkan efek "bak puteri" yg mnjadi idaman setiap wanita serta lebih menyerlahkan lagi kecantikkan si pemakai. 

✔️6 PILIHAN WARNA untuk #atheaexclusiveraya juga adalah antara warna2 yang paling mendapat sambutan dlm #rayacollection2018 ❤️ Confirm dan kami amat pasti , korang akn nmpk sangat  exclusive dgn warna2 yg dikeluarkan untuk koleksi terbaru ni dan kami confirm korang tak akan menyesal  sbb smua koleksi #atheaexclusiveraya ni tersgtlah gojessss koranggggg ! 

Harga : RM220sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...