Thursday, April 12, 2018

AINA KURUNG








"Khas untuk sis² yang sukakan baju simple & cunn sehingga tak berkelip mata yang memandang di hari raya”

⭐️ Available Saiz XS to XXL
⭐️ 5 Pilihan warna
⭐️ Material Super como crepe
⭐️ Cutting Loose Berdutt Belakang
⭐️ Design Exclusive
⭐️ Jenis Kain mermaid cut
⭐️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
⭐️ Zip Sebelah Kiri
⭐️ Mudah Digosok
⭐️ Sejuk & Selesa dipakai
⭐️ Ada zip menyusu di bahagian depan
✔️ Tidak Jarang
✔️ Tidak Kecut
✔️ Tidak Mudah Renyuk
✔️ Tidak Berbulu selepas dibasuh
✔️ Boleh dipakai dengan aksesori seperti rantai labuh, pearl, atau brooch dokoh
✔️ Boleh Match dengan tudung bercorak, pasti penampilan sis lebih berseri dari biasa
✔️ Cutting baju yang loose dan selesa dipakai
✔️ Kain Mermaid Cut yang memudahkan pergerakan, senang nak duduk atau melangkah
✔️ Material super como crepe yang dijamin tiptop kualitinya, kain yang lembut, berat dan terletak elok dibadan
✔️ Paling bessst harga yang sangat sangat berbaloi dan mampu milik
.
.
Beli sekarang, kalau tak.. nak tunggu
.
.
JANGAN MENANGIS LEPASNI SBB KOLEKSI YG SIS NAK DAH SOLD OUT.
.
Jgn lupa, jom sesama SHARE & TAG kngkwn2 sedara dik beradik skali. Boleh cantik sesama. Tak best la kan kalau cntik sorg2 je. Bila tengok org lain pn cantik sekali kan best☺️
Jangan risau postage opie payung ok..
 1st Come 1st Serve.
 No Booking ! With Full Payment
 Proceed Order 3 Days
.
Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

Harga : RM120sm / RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...