Friday, March 30, 2018

SOPHEA EXCLUSIVE











BAJU KURUNG MODEN SEPASANG SIAP DGN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI

HIASAN BUNGA 3D TAMPAK LEBIH EXCLUSIVE
Kuntuman bunga 3D menyerlahkan lagi kemanisan u gaiss. Ni bukan bunga 3D cikai2 yeaaa. Kualiti betul2 terbaik dr ladang Korang confirm akan lebih yakin saat melangkah ke open house sambil dijeling rakan sebelah 藍

REKAAN KHAS FRONT PLEATED
Sophea Exclusive keluaran terbaru HF kali ni tampil dgn design lebih RARE dan MEWAH. Hadapan baju diselitkan unsur "pleated" agar pemakai nampak lebih slim dan cantik 

9 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
Ada 9 pilihan warna utk Sophea Exclusive. Haaa, kak ya hanya buat warna2 yg hot demand sahaja ye n TRENDING utk raya 2018  Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Korang boleh pakai sedondon family dan bridesmaid , mesti lawa 

MATERIAL PLATINUM PEARL SKIN YG SUPER COMFORTABLE
Material Pearl Skin ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Ini pilihan yg paling tepat utk korang grab Aidilfitri tahun ni . Dah tak lama ‼️

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Dalam pada berfesyen dan beraya, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian tangan baju sgt senang utk diselak ketika mengambil wudhuk.

LABUH DAN LONGGAR
Design Kurung Moden Sophea Exclusive by HF ni memang sgt2 patuh syariah Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh menutupi punggung serta longgar so that u gaiss boleh pakai dan melangkah dgn yakin

Harga : RM130sm / RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...