Monday, March 12, 2018

MINI KURUNG MARISSA










☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan mini kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/  pejabat maupun kemana saja..kain A cut menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan mini kurung tanpa risau. Kain A cut yg getah  dipinggang dan berzip disisi lebih mudah dipakai
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan

Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...