Sunday, March 11, 2018

MALAIQA SUIT











BLOUSE LABUH DAN SELUAR DIDATANGKAN SATU SET DGN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI

REKAAN KHAS “SIDE POCKET”
Malaiqa Suit terbaru ni ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan uols. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', malah SIDE POCKET ini lah yg akan menjadi hero anda utk mengisi segala khazanah alam uolls tu 

9 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
Ada 9 pilihan warna utk Malaiqa Suit ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening  Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Dan semua warna sgt lah sesuai utk mix n match dgn warna shawl uollss

MATERIAL KOREA COMO CREPE YG SUPER COMFORTABLE
Material Korea Como Crepe ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Sesuai la utk semua aktiviti formal atau xformal  Korang boleh padankan dgn seluar ,skirt dan palazzo.

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian tangan baju sgt senang utk diselak ketika mengambil wudhuk.

LABUH DAN LONGGAR
Design Malaiqa Suit memang sgt2 patuh syariah Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 

BUTTON TAMPAK LEBIH EXCLUSIVE
Perincian butang hitam dan cream menampakkan Malaiqa Suit lebih mewah dan exclusive. Korang confirm akan lebih yakin saat melangkah ke tempat kerja sambil dijeling2 manja rakan sepejabat 藍

 SUIT "WAJIB DIMILIKI" TAHUN 2018
Selalu2 korang kalau shopping, mesti susah nk jumpa yg suit sepasang baju dan seluar ni kan  kalau ada pun, kurang memikat jiwa betol tak? Haaa inilah masanya korang WAJIB grab Malaiqa Suit ni kalau korang taknak menyesal  sebab diaaaa gorgeous sangat 

Harga : RM115sm / RM120ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...