Saturday, March 31, 2018

MAHARANI PLEATED EXCLUSIVE








☑ MATERIAL ROYAL TESSA
ramai tanya admin apa tu kain ROYAL TESSA , okay ROYAL TESSA ni material nya tidak kilat seperti satin tau. material ni memang tidak panas dan tidak lekat dibadan.

☑ SONGKET TENUN EXCLUSIVE
songket tenun di tenun dengan benang KEEMASAN bukan lagi songket printed yang biasa anda lihat luar sana. songket tenun exclusive ini diimport khas dari MUMBAI,India.

☑ SAIZ
saiz yang kami sedia kan dari saiz XS hingga XL

☑  6 WARNA MENAWAN
okay untuk warna pula, kami keluarkan 6warna yang menggetarkan jiwa iaitu mustard gold, red chili, maroon, royal blue, dan rich black

Pasti korang tak kan menyesal kalau u'olls grab satu MAHARANI PLEATED ni tau. sebab admin sendiri pun tergoda dengan design kali ni. jarang-jarang tau nak dapat design songket tenun yang exclusive mcm ni

So u'olls yang nak order tu meh cepat2 whatsapp atau pm .....

Harga : RM140sm / RM145ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...