Saturday, March 24, 2018

LUTH BAJU MELAYU EXCLUSIVE



























Aduhaiii, semangat raya dah semakin berkobar-kobar ni bila tengok baju melayu LUTH EXCLUSIVE dan LUTH JUNIOR (untuk si Kecil yang berumur 6bulan hingga 3tahun) keluaran TERBARU dari FN EXCLUSIVE. KEMAS DAN SEGAK lah encik suami dan anak2 raya tahun ni kan.
cuba u'olls teliti betul2 baju melayu LUTH EXCLUSIVE dan LUTH JUNOR ni, rekaan nya sangat exclusive tau, JAHITAN KEMAS, setaraf dengan jenama2 besar di Malaysia.

Nak tahu apa lagi keistimewaan LUTH EXCLUSIVE yang brand lain tak ada?

☑ POKET SUIT
ini keistemewaan paling utama iaitu POKET LUTH EXCLUSIVE dijahit kemas seperti poket BAJU SUIT.  kebiasaan baju melayu jenama besar yang lain hanya  ada poket suit dibahagian atas sahaja. tapi LUTH EXCLUSIVE ada TIGA POKET SUIT, iaitu dibahagian atas, bawah kiri dan kanan. p/s : Nak nampak lagi segak boleh letak sapu tangan ala2 baju suit tu.

☑ MATERIAL
kami menggunakan material PEARL SKIN PLATINUM. material ini sangat mudah dijaga, senang iron dan yang penting tidak panas.

☑ CEKAK MUSANG
okay baju melayu LUTH EXCLUSIVE ni adalah baju melayu cekak musang, dan modern (tiada pesak) 

☑ TELUK BELANGA
kami memilih teluk belanga untuk LUTH JUNIOR. ini kerana si Kecil lebih selesa memakai jenis baju melayu yang tiada colar. jadi si kecil selesa, ibu pun gembira 

☑ CUTTING
okay cutting kami ni BUKAN slim fit, dan juga BUKAN jenis longgar sangat. cutting kami ini bak orang putih kata JUST NICE, tak terlalu longgar dan tak terlalu fit. jadi encik suami pakai confirm selesa dan mudah bergerak.

☑ SAIZ
saiz kami sediakan dari S hingga XXL dan untuk LUTH JUNIOR (teluk belanga) dari saiz 12 (6m-12m) hingga 20 (3y-4y)

☑ WARNA
untuk warna pula kami keluarkan 12warna untuk LUTH EXCLUSIVE dan LUTH JUNIOR 11warna

LUTH EXCLUSIVE
Harga : RM140sm / RM145ss
*Free pos

(FREE set butang baju melayu yang berharga RM28.00)

LUTH JUNIOR
Harga : RM60sm / RM65ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...