Monday, March 26, 2018

LAURA BLOUSE








CASUAL DAN FASHIONABLE

second design custom made yang  sesuai untuk sis2 gojes nak nampak casual tapi masih stylo , sgt fashionable , anytime or anywhere korang boleh pakai … boleh match dengan skirt or seluar uolls. Jimat kan .?..

5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..

METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.

INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.

BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.

Harga : RM90sm 
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...