Monday, March 12, 2018

KURUNG MODEN CIK BUNGA








☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan KURUNG  MODEN PLAIN dan cutting yg simple tapi sangat cantik dgn potongan baju yg memberikan impak KURUS.Sangat sesuai digayakan ke pejabat/ di pagi AIDILFITRU nanti maupun kemana saja..kain A menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality pearl skin yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun bolehm bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg  getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai..
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan..

Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...