Friday, March 9, 2018

KURUNG ADRAA









☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan Kurung Moden dan tak boring di pakai berulang kali. Baju kurung yang digabungkan dengan EXTENDED PLEATED.. SANGAT MENAWAN bila dipakai!
.
☑️ FLEKSIBLE
Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja.. Nak jadikan sebagai pakaian harian pun boleh tau!
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..
.
☑️ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali..
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Menggunakan hidden zip untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Buka zip je terus ambil wuduk.. Mudah kan. hehe.
.
☑️ SIZE SS - XL
Terdapat size dari SS - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan

Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...