Wednesday, March 21, 2018

JULIET EXCLUSIVE










BAJU RAYA "WAJIB DIMILIKI" LEBARAN 2018 

DIAMOND SWAROVSKI DAN BUNGA 3D TAMPAK LEBIH EXCLUSIVE
Perincian Diamond Swarovski yg berkilauan dan campuran white beads crystals serta kuntuman bunga 3D menyerlahkan lagi kemanisan u gaiss. Diamond Swarovski yg kita guna very2 high quality yaaa. Effect kilauan yg kuat tu lainn mcm.... dr jauh dh nampak bling2. Korang confirm akan lebih yakin saat melangkah ke open house sambil dijeling rakan sebelah 藍

REKAAN KHAS FRONT WING
Juliet Exclusive keluaran terbaru HF kali ni tampil dgn design lebih RARE dan MEWAH. Rekaan luar dr material Heavy Chiffon buat u gaiiss feeling "princess" gitew

7 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
Ada 7 pilihan warna utk Juliet Exclusive. Haaa, kak ya hanya buat warna2 yg hot demand sahaja ye n TRENDING utk raya 2018  Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Korang boleh pakai sedondon family dan bridesmaid , mesti lawa 

MATERIAL PLATINUM PEARL SKIN YG SUPER COMFORTABLE
Material Pearl Skin ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Ini pilihan yg paling tepat utk korang grab Aidilfitri tahun ni . Dah tak lama ‼️

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Dalam pada berfesyen dan beraya, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian tangan baju sgt senang utk diselak ketika mengambil wudhuk.

LABUH DAN LONGGAR
Design Kurung Moden Juliet Exclusive by HF ni memang sgt2 patuh syariah Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh menutupi punggung serta longgar so that u gaiss boleh pakai dan melangkah dgn yakin

READYSTOCK ‼️

Harga : RM130sm / RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...