Friday, March 30, 2018

FELORA KURUNG







✔ ADA DESIGN ALA2 ROPOL BUNGA DI BWH BAJU- Ropol di dpn bju adlh trademark felora kurung..ropol ni dijahit sendiri dgn teliti dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita masa raya nnti
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔ COMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..sbb semua cantik belaka!
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn felora kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas felora kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb felora kurung pd bahagian baju labuh menutupi punggung..
.
✔ ADA KILAUAN DIAMOND YG MENAIKKAN LGI SERI BAJU- lip lap lip lap lahh uollss nnti masa raya wahhh mesti org lain tgok x berkelip mata punya..
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn..
.
Harga : RM109sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...