Thursday, March 1, 2018

BLOUSE SEROJA








LIPATAN YG KEMAS DI KEDUA2 BLH BHGIAN TEPI BLOUSE- wahh lipatan ni yg trade mark utk blouse seroja..lipatan yg menguji kesabaran tailor..lipatan ni ada di kiri dan kanan blouse tau..sgt sweet bila uollss pkai..
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..ada wrna pastel dan ada wrna gelap..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn blouse seroja tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse seroja ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse seroja tu labuh menutupi punggung..
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw!
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn

Harga : RM69sm / RM74ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...