Saturday, February 17, 2018

SOFEA TUNIC










5 SEBAB KENAPA MESTI DAPATKAN SOFEA TUNIC

+VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN– 
Design Sofea Tunic  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari turki dan korea … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel kiri kanan mampu buat sis kelihatan COMEL  dengan diserikan lagi potongan ala-ala princess cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda gituuuu.

+SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA - 
Dengan effect border warna NUDE sangat sesuai dipandankan semua warna skirt dan seluar. So korang tak perlu pening-pening nak cari  warna sesuai untuk seluar atau skirt bila pakai tunic nanti sebab Sofea Tunic sangat cocok dengan semua warna tauu.

+METERIAL DUBAI DOMO CREPE –
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.

+ FRONT HIDDEN POCKET- 
ada dua poket sembunyi di bahagian depan , boleh la korang nak  letak hp ke , duit ke , wallet ke , kann mudahh .. sgt sesuai untuk orang yang malas nak bawa handbeg.

+BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY .-
bukan berfashion jee, design bynurhafizah tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni..

Harga : RM80sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...