Wednesday, February 14, 2018

QASEH KURUNG







✔ADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark qaseh kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr...
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔ COMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn qaseh kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas qaseh kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb qaseh kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung..
.
✔ 2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb qaseh ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse..
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn...

Harga : RM109sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...