Thursday, February 8, 2018

QAIREEN TUNIC







Blouse labuh yg SANTAI, SELESA & IN TREND kini DILANCARKAN! 
.
.
.
'waaahhh, design baru lagi... kli ni mmg cun! kena grab ni! '
.
YES! qaireentunic sgt cantik, sgt selesa, material sgt sedap! tu jaminan kami 
.
'sis ni mcm tau2 je kita tgah cri blouse.. nak buat pkai keje, pastu boleh pkai jalan sekali.. hehe'
.
wokey, bersedia lah utk keluarkan duit u olls utk qaireentunic 
.
'alaaa.. bunyi mcm menakutkan je sis... betul ke ok qaireentunic ni? 
.
laaa.... jgn risau.. u olls pasti akan berpuas hti grab qaireentunic ni... u olls tgok cik wiwi kita menggayakan qaireentunic, cantikkan? 
.
pda yg biasa grab design2 kami sebelum ni, u olls mesti tau kualiti jahitan & material.. sedapkan? 
.
BETUL! itu fakta yg tepat, u olls tak perlu meraguinya!
.
qaireentunic adalah design yg direka khas utk digayakan ke tempat keje, keluar berjalan dan majlis2 santai 
.
'betul ke sis? sesuai ke pkai pegi keje? selesa ke pkai keluar jalan?
.
betul... u olls baca dulu ciri2 yg ada pda qaireentunic kt bawah ni yee 
—----------------------------------------------------------------
✔️ MATERIAL. kami menggunakan fabric PREMIUM COMO CREPE. permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan.. sebab apa Cik Emyra cakap camtu? insyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri 
✔️ MESRA WUDHUK . u olls perasan tak.... ada zip dekat lengan qaireentunic ni, u olls boleh buka dan terus sentengkan lengan. zip yg digunakan juga berkualiti tau, pasti tak sekat2 
✔️ MESRA MENYUSU. ok ni adalah kelebihan pada ibu-ibu yang breast feeding yee.. di bahagian depan ada zip yg boleh membantu u olls susukan baby yee.. dan zip ini juga memudahkan u olls memakai dan membuka si qaireentunic ni  
✔️ AVAILABLE 6 WARNA & 4 SIZE. kami menggunakan gabungan 6 warna yang super duper hot ! warna-warna yang menjadi igauan setiap wanita.. ceeeeyyy !!! 
✔️ POTONGAN SEMPURNA. yes! ini adalah perkara yg sgt penting dlm pemilihan baju... u olls mesti nak cutting yg best kan? sedap di pakai kan? insyaAllah qaireentunic mempunyai potongan blouse labuh yg sempurna 
✔️ IN TREND. bergaya pun kena ikut trend kan? u olls perasan tak sekarang trend design ruffle? alaa.... macam dekat dada qaireentunic ni la.. cantik kan? 
.
'waahh.. betul la sis.. ciri2 yg ada kt atas tu mmg buatkan qaireentunic boleh pkai ke mana pun taauu'
.
iyee... dlm kita bergaya, kita juga tetap berpuas hti dgn pakaian yg kita pkai 
.
'tapii.. berapa qaireentunic ni sis.. mahal tak? 
—----------------------------------------------------------------
.
klau u olls nak tau hrga qaireentunic, buat apa sis sruh kt bwah ni sekarang 
kami bgi harga murah je ni tau.. jgn tak percaya 珞

Harga : RM70sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...