Monday, February 12, 2018

MARSHA BLOUSE










(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Marsha Blouse menggunakan material "LUXE COMO CREPE" tau yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.

(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
Rekaan Marsha Blouse ini direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting dia yg tak casual sgt dan tak la elegan sangat membuatkannya sesuai dipakai kemana sahaja. Sesuai utk ke kelas, opis,majlis rasmi atau jalan2.

(+)SPECIAL ORDER BUTTON
Button utk Marsha Blouse memang yg paling SPECIAL diantara semua design blouse Qeens Closet. Button ni menaikkan ciri2 eksklusif pada Marsha. Sebab tu Kak Qeen kata, blouse ni sesuai juga utk majlis2 rasmi, dinner dll. Button ni Kak Qeen CUSTOM MADE kat China tau. Memang rare.

(+) MESRA WUDHU DAN BF
Blouse keluaran Qeen’s Closet semuanya ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.

(+) PILIHAN WARNA TERBAIK
Ada 7 variasi warna pilihan yg SPECIAL SELECTED by Kak Qeen. Uols beli la warna yg mana pun, memang tetap cantik dan gojes tau.

(+) 2 MAGIC POCKET KAT KIRI DAN KANAN
Feveret kak Qeen keluarkan bju yg ada pocket ni. Bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit, syiling, purse, lap top, henset dan mcm2 lagi laaa...

Harga : RM85sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...