Sunday, February 4, 2018

IRIS BLOUSE







✔ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN - uollss klu nak pergi jamuan terbuka,pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni
.
✔WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada wrna gelap dan ada wrna pastel..uollss boleh pilih nk mn satu..
.
✔ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi
.
✔ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak
.
✔ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih..
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..haa boleh g open house juga klu uolls boring asyik pkai baju kurung jerr
.
✔ SAIZ S HINGGA XXL- Blouse iris sebelum ni hanya sampai saiz XL je, tp kali ni uolls boleh beli sampai saiz XXL tau. Sape yg bersaiz besar skit mesti x frust dah kan?

Harga : RM69sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...