Tuesday, February 20, 2018

ELVYNA LUXE EDITION








Asyikk plain jeee…selalu tengok blouse je mesti plain...MMG lama sangat dah teringin nak ada koleksi blouse Custom printed mcm ni, Cantiknyeee rasa macam nak grab sekarang jugak!
.
.
(6) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni, 

1# CUSTOM PRINTED XCLUSIF
di jamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh kami

2# DESIGN LUXE EDITION
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang xclusif namun masih mengekalkan identiti MUSLIMAH sejati.

3# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, Seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti.

5# MATERIAL MOSS’ CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....

6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada pada semua koleksi MS soo.. Uolls tak perlu la risau lagi. Button dan hidden zip di dada mmg di reka khas untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.

7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg.

Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...