Saturday, February 24, 2018

CHUBBY CHARM KURUNG








NEW MERECHIKK DESIGN
ATTENTION ‼‼ " Too All Ladies Plus Size "
SPECIAL untuk anda yg " PLUS SIZE SAHAJA "

Uoll yg PLUS SIZE nak tak baju kurung yg :
✔ design nak nampak cantik & exclusive
✔ walau CHUBBY tapi nak juga nampak 'EFFECT' kurus
✔ nak cari baju kurung yg cutting boleh nampak 'shape' sikit tapi tak nak nampak bentuk badan.
✔ dapat baju kurung yang cover pinggul tapi biar la ada flowy .takkan orang kurus je boleh nampak flowy cantik gitu, kami pun nak juga.
✔ haruslah SELESA , tak nak pakai baju yang panas nanti merechik-rechik peluh lekat kat badan.
✔ok bahagian lengan tu memang masalah sikit. wajib lengan tu muat & selesa.

Ok .Memang cantik sangat lah CHUBBY CHARM KURUNG ini yg dicari-cari selama ini .
.
5 KEISTIMEWAAN KURUNG PLUS SIZE INI

(1) Design yang Eksklusif & Syari'e
-  cutting baju PRINCESS CUT & Cutting Loose untuk menampakkan 'EFFECT' flowy di bahagian baju
-memberi keselesaan kepada si pemakai ,lebih longgar dibahagian pinggul.
- cutting kain dari KAIN DUYUNG
(2) Material dari PREMIUM & HIGH QUALITY
- baju & kain dari LAVENZI COTTON yang gred terbaik
- material berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak kecut
- paling penting tahan lasak iaitu mudah untuk menggosok & kurang renyuk.
- kesemua material ini mempunyai kelebihan yang sama iaitu
(3) WARNA
- ada 5 pilihan warna 
- warna yang nampak MEWAH , EKSKLUSIF
- warna yang WARM & mengikuti trending semasa
(4) Saiz KHAS untuk PLUS SIZE bermula
- 2XL , 3XL , 4XL , & 5XL sahaja.
(5) Harga JIMAT - MAMPUMILIK..
-harga berbeza mengikut saiz 

Harga : 
- 2XL : RM210sm /  RM215sm 
- 3XL : RM220sm /  RM225sm 
- 4XL : RM230sm /  RM235sm 
- 5XL : RM240sm /  RM245sm 
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...