CASANDRA FASHIONABLE BLOUSE

February 08, 2018 Noor Akma 0 CommentsREKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE
.
Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED.
.
.
SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT
.
Percaya atau tak, design ini semangnya sesuai sangat utk semua event. Tak kisah lah utk ke kelas, office atau majlis agama kerana rekaannya yg UNIVERSAL & FASHIONABLE. Silap2 dah beli satu nnt, uols akn repeat utk genapkan koleksi seminggu. Hihi.. Katanya blouse ni sangat berAURA. Betul ker?
.
.
SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP
.
“Seriusly?? Mesti mahalkan blouse ni siap dengan label tag eksklusif lagi?” No,no,no uols. Harga masih mampu milik mcm sebelum ni. Tapi ladyboss nak bagi lebih VALUE tahun 2018 ni. Tak semestinya design EKSKLUSIF itu mahal uols. Itu belum beli dengan harga combo lagi, comfirm terbeliak bijik mata uols.. hihi
.
.
MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “minima iron”.
.
.
BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dan boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.
Warna yg di restock :
1. Sangria Maroon
2. Royal Blue
3. Violet
4. Luxury Grey
5. Soft Peach
6. Mint Green

Size S - XL
Harga : RM165sm / ss
*Free pos

Size 2XL - 5XL
Harga : RM180sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...