Sunday, February 18, 2018

BLOUSE HAPPY










✔️ MATERIAL BERKUALITI.
material terbaik kali ni utk kepuasan pelanggan tersayang! Iaitu Material perry yang cukup membuatkan hari-hari awk lebih ceria. Bila pakai mesti rasa sejuk dan selesa sepanjang hari  jer.material yang anti-iron. Mcm tshirt tapi sejuk dipakai tau ‼️
.
✔️ CUTTING BEST.
Jgn risau...BLOUSE HAPPY amat BEST , sesiapa pon akan jatuh cinta dgn HAPPY .& Loose , TIDAK KETAT , mmg sgt2 SELAMAT bila pakai tau.Yg penting cutting kembang bahagian bawah tu , mmg best! Design bawah baju yang menarik memberi impak di pakai 
.
✔️ ANTI KEDUT.
Ini paling SPECIAL. Sbb kalau uols masuk dlm beg pon, inshaallah elok jaa pakai tak payah iron tau. Jimat elektrik.
Lepas basuh, sidai terus guna hanger lagi mudah tau. Mmg tak kedut #antikedut #noiron , #bajusarungteruscantik.
.
✔️ NURSING FRIENDLY
Khas utk mommies tercinta, dah la jimat masa kan? Ada zip sorok lagi tau.... mmg sgt2 mudah utk uols~ Nak melaram sarung2 terus cantik je sekarang.walaupun ada anak keterampilan mesti dijaga tau 
.
✔️JIMAT MASA.
Sebab baju ni TAK PAYAH IRON pon tak pe. Seriuss... material perry  nie sgt memudahkan dan menjimatkan masa korang.  Sarung je, tadaaa siap!
.
✔️ 6 PILIHAN WARNA
Yezza...mmg rambang mata kali ni. Dh la sedap... warna pulak cun sgt.. semua warna SELAMAT .. jadi masa travel tidak perlu risau untuk baju cepat kotor... nak beli sehelai mcm rugi je kan?
.
✔️ WUDUK FRIENDLY.
Takpa jgn risau, takdak zip pon uols boleh tarik je tau. Sbb material nie memeri tapi tak melekat tau.
.
✔️ TRAVEL.
Nie paling BEST... sebab korang gulung-gulung je masuk beg jerr blouse Happy ni, inshaallah tak kedut pon. Nak gie hiking ker , nak gie camp ker, nak gie holiday ker,nak gie balik kampung ker ker...senang! Masuk dlm beg, terus bawak jer 
.
✔️ ADA POKET.
Best kan bila baju ada poket kiri dan kanan tau ..sebab senang je uols nk simpan duit kecik ke,

Harga : RM85sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...