Sunday, February 11, 2018

AZALEYA BLOUSE CARDIGAN










APA YG BEST GILER AZALEYA NI?
=====
.
.
ADA INSIDE POKET KIRI DAN KANAN
.
Poket ada kiri dan kanan tp dijahit dibahagian lapisan dalam supaya uols nampak lebih elegant tp praktikal
.
.
JAHITAN PLEATED “SISIK IKAN” DIBAHGIAN TGN
.
Bahagian tangan baju tu jahit dgn teknik “pleated sisik ikan” tau uols. Layer2 tu bertindan sebenarnya. Design ni xada istilah jimat kain. Tp kita fokus KEUNIKAN dan KEPUASAN bila menggayakan azaleya.
.
.
LAPISAN LUAR ALA2 CARDIGAN
.
Mgkn ada yg xperasan, bukan jer bhgian depan baju tapi separuh drpd bahagian belakang baju tu pun (drpd bahagian pinggang kebawah) ada 2 layer tau.. azaleya akan buat uols feeling2 mcm pki cardigan tp actually NO ini lah MAGIC nyer azaleya ni.
.
.
MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “minimal iron”.
.
.
BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen

Harga : RM85sm / RM90ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...