Wednesday, February 28, 2018

ADORA SUIT








FUYOHHHH! penangan adora suit, ada customer yg dah pakai sampai ke tanah suci mekah! 500 pasang batch pertama habisss terjual tak sampai dua minggu! laris giler wehhh!
.
koleksi yang memang menjadi tumpuan pada abad ini dan tak perlu ragu ragu sebab dah terbukti semua pon ternanti-nanti bila waktu yang kami akan umumkan batch II ini..
haa!! hari-hari bersusun pm yang masukkk! ta sabar letewww!藍
.
disebabkan permintaan yang melambungg lambung kami tak boleh tahan dgn ADORA SUIT ni! haiiiihh! kami terus setuju utk lancarkan batch II baju ADORA SUIT utk semua oflovers!!
.
"memang selesa pakai adora suit ni dan sangat reccomended!"
.
syukur Alhamdulillah dan seronoknyaaaa dgr feedback camni ini adalah matlamat kami memberikan kepuasan pada u olls
jadiii! adorasuit batch II dah ready kt HQ.. bila2 msa shaja boleh diterbangkan pda u olls!
.
excited tak? huhhh! turun naik je nafas ni tau! sbb kami tau u olls  semua pon dah tak boleh sabar kan
jangannn risau dan ragu bab harga sebab kami yakinnn harga yang kami letakkan mmg mampu u olls miliki 
.
on X on? takk perlu tggu u olls on kami mmg dahhh on mulai saat ini! psst! korang mesti nak tau kan apa yg best sangat adorasuit ni..let me explainnn ya! baca tau 
.
✔️ MATERIAL. kami menggunakan fabric PREMIUM COMO CREPE. permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan.. sebab apa kami cakap camtu? insyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri 

✔️ AVAILABLE 6 WARNA. kami menggunakan gabungan 6 warna yang super duper hot ! warna-warna yang menjadi igauan setiap wanita.. ceeeeyyy !!! 

✔️ AVAILABLE 6 SIZE. yeaayy! akibat permintaan yg tggi utk adorasuit batch I, kami tampilkan PLUS SIZE sehingga 3XL utk adora batch II 

✔️ POTONGAN SEMPURNA. yes! ini adalah perkara yg sgt penting dlm pemilihan baju... u olls mesti nak cutting yg best kan? sedap di pakai kan? insyaAllah adorasuit mempunyai potongan blouse dan palazo yg sempurna 

✔️BF & WUDHU’ FRIENDLY  perkara utama yg dititikberat utk mommy yg nk BF baby, jadi takde lg alasan utk mommy yg BF baby utk tampil bergaya kn.. bukan itu saje, ada zip lagi dekat tangan utk wudhu’ friendly 

✔️HIASAN POKET HADAPAN BLOUSE lebih menaikkan lagi seri si pemakai dan lebih kelihatan exclusive dan bergaya 

✔️ LAIN2. sedikit info tambahan utk u olls, terdapat span di bahu (padding) dan di pinggang palazo terdpat getah dan juga zip sisi yaaa 
—---------------------------------------------------------------—
haa! dari apa yg kami explain kat atss ni confirm korang tak sabar-sabar nak kan adorasuit ni kan? kan?
tapii.. berapa harga adorasuit ni? mahal tak ?
.
kalau nak....
cepat2 buat pembelian yee 

✔️ S, M, L, XL
Harga : RM120sm / ss
*Free pos

✔️ 2XL
Harga : RM130sm / ss
*Free pos

✔️ 3XL
Harga : RM140sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...