Wednesday, February 28, 2018

KAREENA SAREE








Material : Moss Crepe with Gold Lace Diamond
Size : S,M,L
.
Size S
☘️Top ☘️
Bahu 14"
Dada 32"-36"
Panjang lengan 24"
Labuh top 26"
☘️Skirt☘️
Pinggang 26"-30"
Punggung 36"
Labuh 41"
.
Size M
☘️Top☘️
Bahu 15"
Dada 32"-36"
Panjang lengan 24"
Labuh Top  26"
☘️Skirt☘️
Pinggang 28"-32"
Punggung 38"
Panjang 41"
.
Size L
☘️Top☘️
Bahu 16"
Dada 32"-40"
Panjang Lengan 24"
Labuh Top  26"
☘️Skirt☘️
Pinggang 30"-42"
Punggung 42"
Panjang 41"
.
Speciality 
Effect shining dgn lace diamond
cutting doll
material selesa dan tak panas
size available S,M dan L

Harga : RM130sm / RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

ELEANOR BEADS KURUNG







Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46

Belakang (Zip Sorok)
Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
Tangan : Pleated
Cutting Baju - Fishtail

Harga : RM145sm / RM150ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

ADORA SUIT








FUYOHHHH! penangan adora suit, ada customer yg dah pakai sampai ke tanah suci mekah! 500 pasang batch pertama habisss terjual tak sampai dua minggu! laris giler wehhh!
.
koleksi yang memang menjadi tumpuan pada abad ini dan tak perlu ragu ragu sebab dah terbukti semua pon ternanti-nanti bila waktu yang kami akan umumkan batch II ini..
haa!! hari-hari bersusun pm yang masukkk! ta sabar letewww!藍
.
disebabkan permintaan yang melambungg lambung kami tak boleh tahan dgn ADORA SUIT ni! haiiiihh! kami terus setuju utk lancarkan batch II baju ADORA SUIT utk semua oflovers!!
.
"memang selesa pakai adora suit ni dan sangat reccomended!"
.
syukur Alhamdulillah dan seronoknyaaaa dgr feedback camni ini adalah matlamat kami memberikan kepuasan pada u olls
jadiii! adorasuit batch II dah ready kt HQ.. bila2 msa shaja boleh diterbangkan pda u olls!
.
excited tak? huhhh! turun naik je nafas ni tau! sbb kami tau u olls  semua pon dah tak boleh sabar kan
jangannn risau dan ragu bab harga sebab kami yakinnn harga yang kami letakkan mmg mampu u olls miliki 
.
on X on? takk perlu tggu u olls on kami mmg dahhh on mulai saat ini! psst! korang mesti nak tau kan apa yg best sangat adorasuit ni..let me explainnn ya! baca tau 
.
✔️ MATERIAL. kami menggunakan fabric PREMIUM COMO CREPE. permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan.. sebab apa kami cakap camtu? insyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri 

✔️ AVAILABLE 6 WARNA. kami menggunakan gabungan 6 warna yang super duper hot ! warna-warna yang menjadi igauan setiap wanita.. ceeeeyyy !!! 

✔️ AVAILABLE 6 SIZE. yeaayy! akibat permintaan yg tggi utk adorasuit batch I, kami tampilkan PLUS SIZE sehingga 3XL utk adora batch II 

✔️ POTONGAN SEMPURNA. yes! ini adalah perkara yg sgt penting dlm pemilihan baju... u olls mesti nak cutting yg best kan? sedap di pakai kan? insyaAllah adorasuit mempunyai potongan blouse dan palazo yg sempurna 

✔️BF & WUDHU’ FRIENDLY  perkara utama yg dititikberat utk mommy yg nk BF baby, jadi takde lg alasan utk mommy yg BF baby utk tampil bergaya kn.. bukan itu saje, ada zip lagi dekat tangan utk wudhu’ friendly 

✔️HIASAN POKET HADAPAN BLOUSE lebih menaikkan lagi seri si pemakai dan lebih kelihatan exclusive dan bergaya 

✔️ LAIN2. sedikit info tambahan utk u olls, terdapat span di bahu (padding) dan di pinggang palazo terdpat getah dan juga zip sisi yaaa 
—---------------------------------------------------------------—
haa! dari apa yg kami explain kat atss ni confirm korang tak sabar-sabar nak kan adorasuit ni kan? kan?
tapii.. berapa harga adorasuit ni? mahal tak ?
.
kalau nak....
cepat2 buat pembelian yee 

✔️ S, M, L, XL
Harga : RM120sm / ss
*Free pos

✔️ 2XL
Harga : RM130sm / ss
*Free pos

✔️ 3XL
Harga : RM140sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

TULIPS KURUNG







OM SERLAHKAN KEAYUANMU DENGAN BERBAJU KURUNG, SOPAN BERGAYA DENGAN TREND MUSLIMAH MODERN .

5 pilihan warna  Mernarik untuk direbut
Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna GELAP, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess .
.
Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas
.
Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK 
.
Ciri-Ciri KURUNG TULIPS :-
.
✔️ Design Yang Ekslusif
✔️ Corak yang sangat Up to Date
✔️ Harga MAMPU MILIK
✔️ Material Top Platinum Pearl Skin
✔️ Material Skirt ROYAL Silk
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Design Kurung Modern
✔️ Saiz S M L XL XXL
✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang
✔️ Jenis Kain A Cut
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
 ❌ jarang
 ❌ kecut
 ❌ berbulu lepas basuh
 ❌ renyuk
 ✅ mudah digosok
 ✅ sejuk & selesa dipakai
.
 1st Come 1st Serve.
 No Booking ! With Full Payment
 Proceed Order 5-7 Days
.
Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
Ada Sedikit perbezaan Warna
10 % faktor Cahaya Kamera .
Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

MILLEY TIE BOW KURUNG










Material Moss Crepe woth tutu Half Net Skirt
Accessory Lace Patch
Round neck
Hidden Back Zipper
Hidden Sleeve zipper
Removeable cape ribbon
Skirt Mermaid cutting
 Label S (XS/S)
Shoulder 15in
Armhole 16in
Bust 36in
Waist 34in
Hips 36in
Sleeve Length 23in
Length (F) 27in
Length (B) 29in
.
Skirt
Waist 24-34in
Hips 36in
Length 41in
.
Label L (M/L)
Shoulder 16in
Bust 40in
Waist 38in
Hips 40in
Armhole 18in
Sleeve Length 23in
Length (F) 27in
Length (B) 29in
.
Skirt
Waist 28-38in
Hips 40in
Length 41in
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance

Harga : RM130sm / RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Tuesday, February 27, 2018

PEPLUM SENROSE











Material moss crepe with Lace
zip di dibelakang memudahkan pemakaian
skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah
 Zip dilengan wudhuk friendly

SAIZ S
BLOUSE
BAHU 14"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 28"
SKIRT
PINGGANG 26"-34"
PINGGUL 36"
LABUH 41"

SAIZ M
BLOUSE
BAHU 15"
DADA 38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH  28"
SKIRT
PINGGANG 28"-36"
PINGGUL 38"
LABUH 41"

Harga : RM120sm / RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG CASSANDRA






Material Lace with Soft lining cotton
zip di dibelakang memudahkan pemakaian
skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah

SAIZ 36
BLOUSE
BAHU 14"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 28"
SKIRT
PINGGANG 26"-34"
PINGGUL 36"
LABUH 41"

SAIZ 38
BLOUSE
BAHU 15"
DADA 38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH  28"
SKIRT
PINGGANG 28"-36"
PINGGUL 38"
LABUH 41"

SAIZ 40
BLOUSE
BAHU 15"
DADA 40"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 28"
SKIRT
PINGGANG 30"-48"
PINGGUL 40"
LABUH 41"

Harga : RM120sm / RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...