Monday, January 8, 2018

ZAHRA KURUNG SYARIE













(+) MODERN AND ELEGANT
REKAAN KURUNG MODERN DAN ELEGANT yang masih megekalkan konsep "SYARIE"  , sgt sesuai untuk wanita yang sangat pentingkan gaya "MUSLIMAH SEJATI"  , dengan cutting loose dan xklusif  ni memudahkan sis nak ke mana sahajaa , event ke , pejabat , dinner or majlis kahwin.  
(+)METERIAL DUBAI COMO CREPE DAN HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL
material yang “BERALUN”  , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.                                                                                                                                                                                                                                     
(+)FREE KHIMAR SUPER LABUH BERNILAI RM 69
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann .? jimat lagii tu..

(+)KAIN ADJUSTABLE
PRINCESS CUT ,FULLY GETAH di bahagian pinggan dan BERZIP di bahagian tepi di reka khas untuk #hafizalover untuk lebih SELESA dan Sesuai untuk semua size badan . Takde lah lepas ni bahagian pinggan dan pinggul tak selesa bila duduk atau buat aktiviti harian

(+) 7 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan  2 kombinasi warna di setiap baju yang  buat korang rasa sangat up to date.

(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI
Zahra suit mempunyai taburan batu swaroski. Bukan jer Nampak “beriman” bila menggayakan Zahra KURUNG SYARIE  ni, tapi dengan taburan swaroski di bahagian baju dan tudung ni jugak mampu memberikan effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”

Harga : RM179sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...