TUNIC JASMINE

January 27, 2018 Noor Akma 0 Comments









WOW ada apa dengan TUNIC JASMINE

+ ELEGANT , CUTE, AND FASHIONABLE DESIGN -
design yang sgt sesuai untuk semua peringkat umur.. simple tapi sangat elegant dan fashionable, sesuai untuk ke pejabat , kelas or mana2 event…

+HAND RIBBON BOW –
fungsi ribbon bow mampu memberi effect “comel” ,  “stylo” dan lain dari yang lain , lepas ni  comfirm  sis nampak kelihatan lebih muda dan versatile.

+METERIAL COTTON LUXURY KOREA –
fabric terbaru  dijumpai yang mampu beri effect eksklusif.. yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut… bukan itu jee.. material ni tebal , tidak jarang dan tidak panas . So lepas ni comfirm lebih cepat bersiap  bila nak keluar  mana-mana. 

+ FRONT HIDDEN POCKET- 
ada dua poket sembunyi di bahagian depan , boleh la korang nak  letak hp ke , duit ke , wallet ke , kann mudahh .. sgt sesuai untuk orang yang malas nak bawa handbeg.
+BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY .-
bukan berfashion jee, design bynurhafizah tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni..

Harga : RM80sm / ss
*Free pos

COMBO 2 HELAI (2 JASMINE & JASMINE+SOFEA)
Harga : RM160sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...