Sunday, January 28, 2018

SAFFIYA TUNIC









REKAAN “CASUAL BLOUSE” YG TRENDY DAN FRESH 
REKAAN KHAS “SIDE POCKET”

Saffiya Tunic new edition ini ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan uols. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', malah SIDE POCKET ini lah yg akan menjadi hero anda utk mengisi segala khazanah alam uolls tu 

6 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
Ada 6 pilihan warna utk first edition ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening  Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot !

MATERIAL MOSS CREPE YG SUPER COMFORTABLE
Material Moss Crepe ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Sesuai la utk semua aktiviti formal atau xformal 

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga zip di tangan utk senang berwudhuk 
LABUH DAN LONGGAR

Design Saffiya Tunic memang sgt2 patuh syariah Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 

Harga : RM80sm / RM85ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...