Tuesday, January 30, 2018

PUTERI SEROJA













Seroja...Seroja ku sayang
[TIPU BAJU MAHAL, DAH TU SUSAH NAK JAGA PULAK]
Dok baju Kak Yozz tak mahal...  kak yozz bukan jual Songket printed tau ni songket mesin tenun ... tak caya cer tgk berapa harga Kain Songket Pasang jual kat kedai2....  ni kak Yozz nak jual tak sampai RM300 pun
.
.
.
Terpancar sejalur cahaya
,Di kelopaknya seroja
Bak kemilau samarenda
Memukau mata hati ini seketika
.....
Terpana kan tgk Seroja ni
Apa yg best baju *SEROJA* nie????
 potongan kurung pahang berleher bulat dan berbutang tersembunyi di dada nursing friendly
cantik dan tak ketat dan loose di bahagian dada ada perincian butang sampul, kain lipat batik tanpa belah, patuh syariah
baju dari material thai silk tafeta yang sememangnya superb best dan mewah...
bottom dari material songket yang super gorgeous ...songket tenunan mesin gred B
saiz yg ditawarkan dari SS hingga XL

Harga : RM229sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...