Friday, January 12, 2018

LUNA SUIT








SET MOMMY & GEGIRL..... KINI DILANCARKAN! ] SET BLOUSE + PALAZO YG MENJADI FENOMENA DAN KEGILAAN MUMMY2 DI LUAR SANA 
.
ada masalah cari baju sedondon dgn anak? hasrat nk bergaya dgn gegirl selalu terbatas? #lunasuit penyelesaiannya! ❤️
.
Baru up teaser, ramai dah yang pm nak order #lunasuit ni.. takut habis mcm koleksi sebelum2 ni ye korang? design mommy dan gegirl yg rare dan moden, konsep trendy, style, kalau lambat memang tak dapat la cite dia.. 
.
selepas fikir punya fikir nak bg nama apa, kami pn saje main teka teki ngn korang biar korang pn sama tak sabar tggu #lunasuit ni release ! hehe.. haaa... design yg dinanti2 telah pn release weh!..
.
sebelum ni berapa byak dah set blouse mommy dan gegirl kami dah jual.. tp semuanya tak bertahan lama.. semuanya mcm pisang goreng panas 
.
TERBUKTI! ramai mommy di luar sana mmg suka bergaya dgn gegirl masing2.. iye la, klau tanya kami pun pasti ofkos jwapannye 
.
habis je design tu, ade lgi yg pm sruh keluarkan lgi set mommy dan anak.. setel je stok baru, masuk lgi pm sruh buat lgi set mommy dan anak..
adooiii.. mmg laris 
.
so... kami taknak kecewakan mommy2 semua.. kami terus fkir nk buat design baru lagi.. kli ni set blouse + palazo pulak! 
.
dah dah tak usah berteka-teki lagi korang..kami dah tak bole nak tunggu lagi , nak bongkar abis semua rahsia yg ada, biar semua org tahu kelebihan dan keunikan design terbaruk #lunasuit kami ni ! 
.
.
=============
U OLLS WAJIB BACA TAU KEISTIMEWAAN #LUNASUIT NI
=============
.
 DESIGN BAJU YANG TERBARU & HIGH CLASS
.
adik dan kakak manis semua , meh nak bisik sikit ! memang ini design yg paling latest dan nampak sgt high class bila dipakai tau. mesti korang tertanya, ye ke ? iye... mmg ini lah syg ku semua.. nampk simple tapi bergaya tak kira kemana pn boleh pakai. yg penting korang mesti gojessss tau!
.
 PALAZO POTONGAN BOW CUT
.
Design palazo ni sangat berbeza dgn yg lain tau! nak tau sbb apa? korang nmpakkan pleated ruffle di hujung palazo ni. mmg betul2 comel jer pakai palazo ni. mommy akan nampak korang tinggi dan bekerjaya tau! gegirl pulak akan nmpak comel jee! 
.
 6 WARNA PILIHAN 2018
.
Ada 6 pilihan warna yg tersgt gojes dan ohsem! kami memilih warna yg meletop kebabom mengikut tahun 2018 ni. Seriously, korang akn nmpk lebih mnarik dgn warna yg dikeluarkan ini dan confirm korang nak nak nak grab semua kaler yg ade sbb smua koleksi #lunasuit tersgt gojess! ❤️❤️
.
 MATERIAL PREMIUM COMO CREPE
.
jenis material yg "FLOW” , “TAK JARANG” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni "MUDAH IRON". bila renyok pon ta mudah renyuk tau! sbb apa kami ckp camtu? insyaAllah fabric yg digunakan berkualiti dan semua production jahitan di kilang kami sendiri
.
 BF & WUDHU’ FRIENDLY TOP MUMMY
.
perkara utama yg dititikberat utk mommy yg nk BF baby, jadi takde lg alasan utk mommy yg BF baby utk tampil bergaya kn.. bukan itu saje, ada zip lagi dekat tangan utk wudhu’ friendly. Seriusly, mmg TIPTOP #lunasuit ni. 
.
 ZIP DI BELAKANG TOP GEGIRL
.
terdapat zip sorok di belakang blouse gegirl bagi memudahkan proses pakai dan buka #lunasuit 
.
LAIN2.
.
sedikit info tambahan utk u olls, di pinggang palazo terdpat getah dan juga zip disisi yaaa 
.
panjang dah kami celoteh kat u olls, tggu apa lagi mommy? gegirl mesti excited sedondon dan gojes bersama mommy! u olls  wajib grab #lunasuit sgt la limited, so bertindak dgn pantas tau! hihihi 
.
❤️ #lunasuit for mummy ❤️
Harga : RM110sm / ss
*Free pos

❤️ #lunasuit for gegirl ❤️
Harga : RM60sm / ss
*Free pos

❤️ COMBO #luna ❤️
Harga : RM160sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...