Friday, January 12, 2018

JUBAH PLAIN BASIC








BACK TO BASIC - KHAS UNTUK MEREKA YANG SUKAKAN JUBAH YANG SIMPLE DAN MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
#Jubah_plain yang paling hot selling ni memang memudahkan korang semua tau!!!.
-----------------------------------------------------------------------------
6 Sebab untuk korang grab Jubah plain ni dengan segera
-----------------------------------------------------------------------------
1. Menggunakan material Como crepe yang sangat flowy dan cantik. Material ni bagi effect look sweety pada jubah. Sebab material ni tidak terlalu berat dan tidak terlalu plain, ada unsur2 kemewahan di situ (tak riak tau!!!).

2. Selain tu, material ni sangat mudah di uruskan sebab tak payah susah-susah iron teruk-teruk. Wahhhhh!!!! 5 minit pun dah cukup untuk iron Jubah Plain ni… (like banyak-banyak pls untuk yg ni)
3. Ada 4 pilihan colour yang sangat cantik dan awesome. Semua niiiii colour favourite. confirm tak tidur malam fikir nak grab colour yg mana satu….

4. Sesuai untuk semua occasion. korang pakai pergi mana pun tak akan nampak overdress, sesuai je untuk semua jenis majlis, formal ke, semi-formal ke atau pun casual. Wahhhh senangnya! Tak payah pening2 nak cari baju lepas ni kan?

5. Jubah plain ni ada zip yang tersorok di bahagian hadapan, soo kalau momies nak bagi brestfeeding memang sesuai sgt. Seeee #Jubah_plain ni memudahkan korang kan? Tunggu apa lagi? Cepat2 beli yaaa..

6. Potongan “A”.. Haishhhhh.. Seriousssss cantikkk sangatttt!!!!!
Harga yang tawarkan ni memang murah dan mampu milik oleh semua peringkat gaji, jadi tak kan beli untuk awak je? Alang-alang beli tu jangan lupa belikan untuk kawan rapat, adik, mak, mak mertua atau bakal mak mertua.. (auuuuu)
.
Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...