Thursday, January 4, 2018

CLASSIQ KURUNG PAHANG








Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang  CLASSIC di mana-mana sahaja sama ada nak pergi wedding ke , nak ke ofis ke atau berjalan-jalan dengan kurung pahang  nampak anda ayu sangat! Berbunga hati tengok sis sopan je almaklumlah #OOTD kan.

Ok, sis ada lagi tau 'SOMETHING SPECIAL'  yg pasti confirm berbunga-bunga lagi hati sis. Teruskan baca sampai habis posting ni ya.  

1. Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak 'plain' membuatkan si pemakai kelihatan kurus dan tinggi.  Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.

2. Fabrik dari moss creepe. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.

3. fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil 'exclusive' .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!

4. Ok semua READY STOCK ada banyak saiz dari saiz SS sehingga XL.

Ok apa yang SPECIAL SESANGAT..Jeng jeng jeng . Mesti uoll tak percaya punyalah! Dengan berbesar hati perasmian NEW DESIGN ARRIVAL nak  wat SUPER DUPER BEST SALES. Bayangkan material baju yang berkualiti tinggi ni , standard butik kualiti tau..

Harga : RM120sm / RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...