Tuesday, January 30, 2018

BELLA SUIT





SUIT PALING MODEN & VERSTAIL UNTUK MUSLIMAH TAMPIL ANGGUN 

====================
APA BESTNYER BELLA SUIT NI?
===================

MATERIAL COTTON LINEN
Sifat linen yang tahan lasak tak mudah renyuk & senang iron.

POKET DI KANAN BAJU
Mudah untuk kakak2 letak barangan kecil. Lepas ni jangan lupa letak barang kat mana tau!

POKET DIKIRI & KANAN SELUAR
Ha... Best tau...kt seluar pun ada poket kiri & kanan..

SULAM
Haaa...ada sulam timbul tau kat baju tu..cun sangat2

NURSING & WUDHU FRIENDLY
Of course, ciri-ciri ni mesti ada dalam list. Zip depan tgh dada dan butang ditangan. Mudah utk menyusu dan ambil wudhu☺

4 WARNA CUN
Ada 4 warna hot untuk kakak-kakak pilih. Kalau rambang mata, apa lagi, grab empat2 warna, 

SIZE S-XXXL
Cutting polos .. selesa sgt tau.. Yang berbadan besar pun sesuai sgt la pkai BELLA SUIT ni ..nampak elegant gituuu 

Jangan melepas tau! #STOK LIMITED‼

Harga : RM100sm / RM105ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...