Wednesday, June 13, 2018

KURUNG SYARIE 3 DALAM 1










3 Dalam 1 ❤️❤️❤️ Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
.
MODEST AND COMFORTABLE 
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊
.
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA


Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK 
Best kan ada 7 pilihan warna terbaik. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 ni🙊"
.
.

MESRA BF DAN WUDHU

Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.

Harga : RM149sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Friday, June 8, 2018

JUBAH HUMAIRAH








Material: High quality printed mosscrepe
**tidak panas dan selesa dipakai
**tidak jarang dan tidak melekap dibadan. Material jenis sederhana berat, jatuh dan flowy.
**grip getah di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**zip di bahagian dada,friendly wudhuk
**tampak exclusive dengan hiasan bunga 3D yg nampak hidup. Design yg sgt2 cantik dan bergaya
**span di bahagian bahu nampak kemas dan terletak
**princess cut. Kembang bahagian bawah
**kualiti setanding butik
**warna asal baju mgkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

Size S, M, L, XL, XXL
(Ukuran rujuk gambar)

Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG HAURA







-Material Poly Crepe lembut
-Dihiasi lace yang exclusize
-Nursing  friendly zip di tengah
-wudhu friendly ada zip ditangan
-4 pilihan warna
-size s - 3xl

Harga : RM160sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Thursday, June 7, 2018

ZULAIKHA PERPLUM







 KOLEKSI TERBARU!ZULAIKHA PERPLUM ON COTTON BUAT SI CANTIK YANG SUKA BERGAYA MODEN& SIMPLE

"Perplum dijahit khas untuk sis yang sukakan design yang SIMPLE,SOPAN  serta SERTA dipakai sepanjang hari"

 Material JAPNESE COTTON
 Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI
 Printing yang sangat-sangat sharp
 Mudah digosok. Tahan Lasak
 Evergreen quality
 Kain tak luntur warna. Tidak kecut
 Paling best sangat serap peluh
 Design Kebaya perplum
 ZIP DEPAN Friendly Breastfeeding
 Effect Slim untuk yang sis2 Chomel
 Cutting Loose Berdutt Belakang
 Jenis Kain A Cut
 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
 Zip Kain Sebelah Kiri
 Available saiz XS S M L XL XXL

Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan.

Jgn lupa, jom sesama SHARE & TAG kngkwn2 sedara dik beradik skali. Boleh cantik sesama. Tak best la kan kalau cntik sorg2 je. Bila tengok org lain pn cantik sekali kan best☺️
Jangan risau postage opie payung ok..

 1st Come 1st Serve.
 No Booking ! With Full Payment
 Proceed Order 3 Days
.
Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

STOK TERHAD YE襤襤

Harga : RM140sm / RM145ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KEBAYA MELATI







Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak.

 Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby

 Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing

 Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung.

 Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak

 Kain separuh getah dan ada zip

 Size S hingga 2XL

*No Booking!!

Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

MORRA KURUNG









MATERIAL COMO CREPE
ADA ZIP BF DAN DI TANGAN (untuk kids xde zip kat tangan ya)
KAIN DUYUNG
BUNGA 3D DIJAHIT.

DEWASA
Harga : RM140sm / RM145ss
*Free pos

KANAK2
Harga : RM95sm / RM100ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

LAILA LACEY KURUNG







Material Lace + stretchable crepe

*UKURAN* 

*LABEL L*
- S fit to L
Baju:
Bahu-16”
Dada-40”
Armhole-19”
Pinggang - 38”
Pinggul 38”
Labuh lenggan-20”
Labuh baju-28”
Kain:
Pinggang-28-38”
Pinggul-42”
Labuh kain-40"

*LABEL XL*
Baju:
Bahu-17”
Dada-42”
Armhole-20”
Pinggang - 40”
Pinggul 40”
Labuh lenggan-20”
Labuh baju-29
Kain:
Pinggang-30-40”
Pinggul-44”
Labuh kain-40"

Harga : RM80sm / RM85ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...