Wednesday, August 15, 2018

MALVEENA KURUNG











 MATERIAL
Como crepe Italian. Amboi jauhnyaa Memilih Quality Material ,OFKOSS la  pergi jauh Itali sana nak cari kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
 WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend ,Maroon, Dark purple, Blueblack,Merah,Mustard,Dusty pink,Violet dan Purple anliner.Rambang mata kan nak pilih warnanye,Semua warna CANTIK dan TRENDY
 CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design SA cutting ,Quality dan Jahitan yang terbaik.
 SIZE
Arghh..Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan .hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau,pilih jer saiz mane yang sesuai Tean SA Sedia membantu..
MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN

FREE BROOCH
FREE BROOCH

Harga : RM119sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG SAFURA













✅Material PEARL SKIN
✅High Quality 100% Gred AAA
✅Saiz Available dr S-XXXL
✅Cutting Loose dan sangat selesa digayakan
✅Terletak Apabila Dipakai
✅Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan

 ❌ kecut
 ❌ berbulu lepas basuh
 ❌ renyuk
 ✅ mudah digosok
 ✅ sejuk & selesa dipakai
 ✅ CONFIRM repeat order

Harga : RM110sm / RM115ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

MAS AYU LACE KEBAYA BATIK SET












Material:
(TOP) Japanese Moss Crepe
(SKIRT) Batik Pario with FOC Bronze Buckle for Styling
• Kebaya top with hidden zip infront _(breastfeeding friendly)_
• Kebaya top with darts infront & behind _(Slim-fit effect)_
• Premium gold lace borders on sleeve
• Easy-care & ironing

AVAILABLE IN *FREE SIZE ONLY*
**_refer measurement guide_

Harga : RM100sm / RM105ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

VALENTINO CROPPED TOP/ BATIK SET
















Material:
Top: Valentino Silk Organza (stretchable)
Skirt: Batik Pario

Free size fit to L
_refer measurement guide_

Harga : RM90sm / RM95ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KEBAYA PEPLUM KEPOK







MATERIAL
cotton strechable
zip dibelakang baju
Hidden zip at sleeve Wudhu friendly
 organza net di bahagian skirt
 kepok kepok di bahagian belakang baju
 kepok2 di hujung kain
 ade dart
gold trim di hujung lengan dan di hujung bajun

size SM  label M
Bahu 15"
Dada 32"-38"
Panjang Lengan 23"
Labuh baju depan 26"
Labuh baju belakang 24"
SKIRT
Pinggang 24"-36"
Punggung 34"-40"
Labuh skirt 41



size LXL label XL
Bahu 17"
Dada 38"-42"
Panjang Lengan 23"
Labuh baju depan 26"
Labuh baju belakang 24"
SKIRT
Pinggang 28"-38"
Punggung 38"-44"
Labuh 41"



warna available
navy
royal blue
beige
turqoise
maroon
lavender
dusty pink
black

Harga : RM155sm / RM160ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...