Tuesday, December 19, 2017

RAISHA KURUNG MODEN











Buat pertama kali nya Kak Bib  ingin memperkenal kan kurung Raisha khas buat cust2 tersayang yang ingin kan kelainan.Kurung moden ala2 kimono gitew.
Kepada yang sukakan perubahan dalam fesyen,memang sangat sesuai kalau nak mencuba kurung Raisha,yg pasti masih nampak sopan dan anggun.
--------------------
Yang best nya kurung Raisha
========================
Nursing friendly -ada zip di tengah baju tau
Wudhu friendly-kat pergelangan tangan ada zip jugak uolss,senang kan?
Material poly crepe-x jarang ,lembut senang je nak gosok yang bestnya x          mudah kedut.
Ada poket di sebelah kanan-Yes yang ni paling ramai suka sebab senang nak simpan barang.
Kain potongan A cut mudah nak bergerak
Tali pengikat tu boleh adjust ye
.Ada 7 warna yg super hot ketika ini-warna2 pastel yang sangat mengancam jiwa dan raga.
Kalau uolss terpikat dan terpaku jangan malu2 nak wassap atau pm kami terus lah ye..hi..hi..
Sbb stok kami buat limited,kira sapa cepat dia dapat k.
Harga sebenar rm129 termasuk pos.
Tapi kak bib nak bagi uolls harga meletop dan berbaloi2 sangat dengan kualiti.
Jadi jangan berlengah lagi tau

Harga : RM109sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...