Friday, December 15, 2017

KURUNG ERINA SYARIE










❣ERINA DESIGN  PREMIUM KURUNG SYARIE
- design kurung syarie pertama membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “  lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. 
Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
❣METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE
- material premium yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
❣HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN
- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
❣WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY
- benda ni sgt penting setiap design, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
*Warna ade sedikit berbeza disebabkan lighting effect

READY STOCK‼️

Proses order 1-3 hari bekerja

SEPASANG
Harga : RM139sm / ss
*Free pos

COMBO 3 PASANG
Harga : RM360sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...