Tuesday, December 12, 2017

DHALIAH SUIT








DHALIAH SUIT, set blouse + palazo yg ringkas, kemas & menawan ❤️
''waahhh cantiknya, baju camni la saya cari2... simple tp cantik, sesuai pkai ke mana pun...''
.
.
.
'tq sis.. baju sis jual mmg padan dgn saya.. cutting pun ok, suka sgt! '
- miza, shah alam -
.
'dulu mmg susah nak cri baju sesuai pegi keje.. kedai area sini semuanye jual baju fesyen lama.. tp sejak kenal sis, tak cri tempat lain dah! beli online je senang.. '
- dania, temerloh -
------------------------------------------------------------------
.
Alhamdulillah, rmai yg dah jdi regular customer..
rasa seronok sgt2 dpat puaskan hati ramai customer 
.
hari2 ada yg pm...
'salam sis.. ade baju baru tak? '
'sis... klau ada baju baru lgi pm saya yeee '
.
so.. sis sentiasa usaha utk upload design2 yg meletop... sebab sis tau rmai yg tunggu2 
.
wokeeyyy.... kli ni sis nak kenalkan pda u olls, SET BLOUSE + PALAZO yg sgt RINGKAS, KEMAS & MENAWAN! 
.
sis yakin dekat sini rmai wanita bekerjaya kan? 
u olls WAJIB jadikan #dhaliahsuit salah satu uniform keje u olls! jaminan puas hati sis bagi! 
.
sekali lgi sis ulang....
U OLLS WAJIB JADIKAN DHANIAH SUIT UNIFORM KEJE U OLLS!! U OLLS PASTI AKAN BERPUAS HATI 
.
sooo... utk design terbaru ni, pada yg belum pernah mencuba koleksi dri sis, u olls kena grab #dhaliahsuit ni tau!
u olls sendri tgok kan? #dhaliahsuit ni simple je.. tp tetap nmpak menawan.. sgt sesuai klau u olls pkai pegi ke mana pun 
.
sebab apa sis ckap camtu?? 
.
------------------------------------------------------------------
u olls baca dulu kelebihan #dhaliahsuit kt bawah ni yee 
.
✔️ MATERIAL. kami menggunakan fabric PREMIUM COMO CREPE. permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan.. sebab apa Cik Emyra cakap camtu? insyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri 
✔️ MESRA WUDHUK . u olls perasan tak.... ada cuff dekat lengan #dhaliahsuit tu, u olls boleh buka butang di cuff dan terus sentengkan lengan  
✔️ MESRA MENYUSU. ok ni adalah kelebihan pada ibu-ibu yang breast feeding yee.. di bahagian depan ada zip yg boleh membantu u olls susukan baby yee.. dan zip ini juga memudahkan u olls memakai dan membuka si #dhaniahsuit ni  
✔️ AVAILABLE 6 WARNA & 4 SIZE. kami menggunakan gabungan 6 warna yang super duper hot ! warna-warna yang menjadi igauan setiap wanita.. ceeeeyyy !!! 
✔️ POTONGAN SEMPURNA. yes! ini adalah perkara yg sgt penting dlm pemilihan baju... u olls mesti nak cutting yg best kan? sedap di pakai kan? insyaAllah #dhaliahsuit mempunyai potongan blouse dan palazo yg sempurna 
✔️ LAIN2. sedikit info tambahan utk u olls, di pinggang palazo terdpat getah dan juga zip sisi yaaa 
.
'ok sis, dri apa yg sis cerita psal #dhaliah suit ni, mmg buat saya tak sbar2 sgt! nk jgak #dhaliahsuit ni '
.
'tapii.. berapa harga #dhaliahsuit ni sis? mahal tak?'
------------------------------------------------------------------
.
klau u olls nak tau hrga #dhaliahsuit, buat apa sis sruh kt bwah ni sekarang 
.
Harga : RM120sm / RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...